Fem pågrepet i aksjon mot MC-lokale i Oslo

ALNABRU (VG) Væpnet politi aksjonerer mot et MC-lokale på Alnabru lørdag ettermiddag. I natt ble fem personer pågrepet på stedet.
– Politiet fikk tips fra noen som hadde hørt skudd som ble avfyrt. Vi reiste ut for å finne ut av det, og fem personer ble pågrepet. Det er også tatt noen beslag, sier politiadvokat Nina Bakken i Oslo politidistrikt, til VG.

– Har dere funnet våpen?
– Vi ønsker ikke å kommentere hva vi har beslaglagt på dette tidspunktet, sier Bakken, som legger til at ransakingen fortsatt pågår.

Utenfor MC-lokalet som ligger ved E6, står væpnede politifolk. Inne i lokalet er både krimteknikere i hvite kjeledresser og sivilt kledde personer. Politiet er også i gang med å ransake et større lokale like bak, der flere bedrifter holder til.

Etter det politiet kjenner til, er ingen personer skadet i forbindelse med hendelsen. Politiadvokat Bakken ønsker ikke å si noe om hva politiet leter etter i lokalet. Blant de pågrepne er både kvinner og menn, opplyser politiet. Alle ble pågrepet inne i MC-lokalet der politiet gjorde flere funn grytidlig lørdag morgen.

De pågrepne sitter alle i avhør hos politiet lørdag kveld.


Norway - VG.

Comments