Flere danske Harley-ejere har i løbet af den sidste uge fået stjålet deres motorcykler i København.

Denne Showel 79´ blev sjålet fra Peder Skrams Gade natten mellem lørdag
og søndag den. 26 og 27 August
I søndags den 27. August bragte vi en EFTERLYSNING AF HD SHOWEL 79` - STJÅLET I KØBENHAVN.

Desværre har vi endnu ikke fået nogle konkrete henvendelser, som har kunne gøre, at ejermanden har kunne få sin Harley retur.

Vi har fået nogle henvendelser og små tips, som i øjeblikket bliver undersøgt, og deriblandt, at en sort/mørkeblå kassevogn af mørket VW Transporter med tre personer er set transportere motorcyklen væk. En mand i alderen mellem 30-35 år er set stige ud af bilen, hvorefter han går direkte over til Harleyen. Han beskrives til at være europæisk, halvskaldet, normal kropsbygning iført sommertøj - lyse shorts og sweat-shirts.

Der er stor forskel på mod og dumhed, for enten er man meget modig eller bare snot dum, når man vælger at stjæle en Harley. For en sådan maskine kan meget hurtigt være relateret til en stor MC-Klub med et velkendt logo på ryggen, eller andre særdeles kedelige typer, som gør alt for at finde sin Harley, og dem som har stjålet den.

At stjæle en Harley kan i værste fald ende op med et sygehusbesøg, og nogle brækket knogler i kroppen - som tyv må man også vælge sine kampe, og måske bør man som tyv tænke sig om en ekstra gang, inden man giver sig i kast med, at stjæle en Harley.

Vi har her på MC & Gjengkriminalitet i løbet af de sidste 5 dage fået informationer om, at der siden i lørdags er blevet stjålet 4 Harleyer rundt om i København. Det virker bestemt som om, at der er noget organiseret bag alle disse tyverier, for i to af de tyverier er der blevet set en sort/mørkeblå kassevogn af mærket VW Transporter med tre personer - en person, som vi har været i kontakt har overfor MC & Gjengkriminalitet beskrevet kassevognen, som en stor model af mærket VW Transporter.

Desværre har vi her på MC & Gjengkriminalitet endnu ikke kunne få verificeret oplysningere på kassevognens nummerplade, men vær kun sikker på "kære" tyveknægte, at såsnart vi får denne oplysning om jeres SORTE SLYNGEL VW TRANSPORTER  KASSEVOGN - så bliver JERES bil og nummerplade publiseret her på MC & Gjengkriminalitet. Så hvis der bare er en smule fornuft oppe i JERES hoveder, så synes vi her på MC & Gjengkriminalitet, at I STRAKS skal får sendt en anonym besked til os på mc&gjengkriminalitet@tbmscandinavia.com - og fortælle hvor de maskiner I har stjålet den sidste uge kan findes og afhentes, og de rette ejere så kan få deres Harleyer tilbage inden det hele løber løbsk for JER.

Og til ALLE Jer uheldige Harley-ejere som har fået stjålet sin Harleyer i den sidste uges tid - send os endelig billeder af Jeres maskiner, for så poster vi dem her på bloggen - så folk derude ved hvad de skal kigge efter, og ikke mindst holde ørene åbne om.


Denmark - MC & Gjengkriminalitet

Comments

  1. Anonymous8/31/2017

    Så stærkt I poster den slags efterlysninger. Et meget brugbart værktøj med alle de læsere I har rundt om. Håber de Harleyer med jeres hjælp og læsernes hjælp kan blive fundet. Fed blog I har og fede historier i bringer hver dag. Respect

    ReplyDelete
  2. Tak skal du have. Godt at høre du synes det er en god blog. Vi gør hvad vi kan for vores læsere er opdateret 24/7.

    MC & Gjengkriminalitet.

    ReplyDelete
  3. Anonymous9/03/2017

    Som eier av biken - så må jeg berømme og takke for den innsats som TBM har gjort i saken. De har virkelig stått på - og spesielt Michael Green!

    Det viser seg at flere har fått frastjålet Harleys i København over en kort periode - urovekkende - og jeg håper at innsatsen gjør at disse blir tatt og alle få tilbake sine sykler.

    Lister kjennetegn for min - så det eventuelt kan lette å spore opp sykkel eller deler:

    FXS 1979 Shovel Head engine with number:7G42838H9
    S&S Super E carb - Solid lifters and Andrews F cam
    Dyna S dual fire ignition. JB brakes and foot controls
    Calles frame, Tolles sprocket brakes, Tolles fork,
    gliders and triple tree. Bates light. BDL 3" beltdrive
    4 speed rachet gearbox. Solid disk rearwheel - 200x17 tire
    Suzuki 1000 front wheel with Brembo calipers
    Destinct paint in black with orange stripes.
    Rear fender not matching tank/front fender perfectly

    ReplyDelete
  4. Anonymous12/05/2017

    Hva faen i fuckin wankere stjæler halvdelen af jeres motorcykler selv.....så går det ik lige op shit for brains/pedo misbruger....waaaanker

    ReplyDelete

Post a Comment