HA-festen gikk rolig for seg



Bak høye gjerder og under duken fra hvite og røde partytelt samlet medlemmene i motorsykkelklubben seg lørdag kveld. Både norske og utenlandske MC-klubber var inviterte til festen. I år er det nemlig ti år siden den lokale MC-klubben Norsemen ble tatt opp som fullverdig medlem av Hells Angels, og fikk navnet Hells Angels Drammen.

Drammens Tidende fikk ikke lov til å komme inn på festen, og ledelsen i HA-Drammen ønsket heller ikke å kommentere saken overfor avisen utover dette:
– Det er et lukket arrangement, og vi skal feire at vi har vært ti år i Drammen, uttalte Svein Øygard i Hells Angels før festen.

Sperret av fylkesvei

Politiet stilte mannsterke opp både før og under festen. De sperret av fylkesvei 283 på begge sider av Eikerstua, og kontrollerte samtlige kjøretøy som skulle til festen, og også ikke-medlemmer som bare skulle forbi.

Til sammen et tjuetalls politifolk deltok på kontrollen.

Etter grundige undersøkelser fikk bilene og motorsyklene som skulle til festen kjøre inn på området. Rett utenfor Eikerstua hadde Hells Angels egne vakter. De slapp ikke inn noen uvedkommende på området.

Drammens Tidende kjenner til at det var gjester fra både Sverige og Danmark til stede på festen.

– Oppførte seg bra

Søndag morgen kan politiet opplyse om at festen gikk rolig for seg, og at de ikke har fått inn noen klager.
– De har oppført seg bra, og vi har ikke fått inn noen hendelser, sier Arild Ølberg i politiet i Søndre Buskerud.
Det var ingen som ble nektet adgang til festen eller bortvist senere, ifølge politiet.


Comments