MC & Gjengkriminalitet beskyldes for at "stjæle"



En Journalist fra et dansk formiddagsblad har sendt TBM Scandinavia´s talsmand Michael Green en besked om, at bede os her på MC & Gjengkriminalitet om, at fjerne alle deres artikler fra vores blog.


Der har vi det her på MC & Gjengkriminalitet sådan lidt: "BESKYLDER"


Nu er vi ikke Journalister her på MC & Gjengkriminalitet, men faktisk tidligere "kriminelle" bande- og rockerpersoner. Måske er vi ikke de klogeste individer i denne verden, men dog smarte nok til, at hvis vores intentioner var, at ville "stjæle" - SÅ VILLE VI DA IKKE GØRE DET OFFENTLIGT!.....


Men vi stjæler ikke, for vi er alle kriminalitetsfri her på MC & Gjengkriminalitet, og prøver kun blot på, at formidle det, som der skrives om i bande- og rockermiljøet i hele verdenen. Faktisk burde det danske formiddagsblad da se deres artikler på vores blog som en god og ikke mindst, som en gratis reklame for deres fremragende artikler om bande- og rockermiljøet i Danmark.


Men da vi er fornuftige mennesker her på MC & Gjengkriminalitet og naturligvis også er til at tale med, så har vi besluttet, at vi fremadrettet ikke længere vil bringe NOGLE historier fra det danske formiddagsblad her på MC & Gjengkriminalitet.


For os her på MC & Gjengkriminalitet handler det om at give og tage. Generelt har vi det godt med alle de medier vi dagligt bringer historier fra, og ALDRIG har nogen af alle disse medier klaget eller beskyldt os for, at STJÆLE fra dem. Altid behandler vi medierne godt, og altid er vi villige til via vores talsmand Michael Green, at udtale os om bande- og rockermiljøet - for det handler jo om at give og tage.


Mange medier kontakter dagligt TBM Scandinavia´s talsmand for en uformel snak eller et interview, som da også er helt fint med alle os andre i TBM Scandinavia og her på MC & Gjengkriminalitet - det er vores svar på Public Service, for TBM er som Nokia - CONNECTING PEOPLE.


Det er fair nok, at denne Journalist venligt har skrevet til TBM Scandinavia´s talmand, og bedt ham informere os her på MC & Gjengkriminalitet om deres utilfredshed. Vi har noteret os budskabet, men samtidigt fremlagt et "budskab" til vores talsmand, som vi så vælger at offentliggøre her, for så sparer vi nok vores talsmand for en masse unødvendig tid og forklaringer, NÅR og HVIS nogen fra det danske formiddagsblad eller andre medier ringer, som har et problem med, at vi her på bloggen ligger deres artikler ud, for vi ved, at mange medier dagligt lige kigger forbi bloggen her - ikke for at STJÆLE, men bare for at snuse lidt - for at se hvad som rører sig OUT THERE IN GANGLAND.


BUDSKABET ER:
Så er der ikke mere hyggesnak om bande- og rockermiljøet til baggrundsviden, og så må man bare indhente sine uformelle informationer om bande- og rockermiljøet andre steder fra - ELLER LÆSE OM DEM PÅ BLOGGEN HER.




MC & Gjengkriminalitet
Stockholm/Copenhagen










Comments