29-åring siktet for trusler i Asker-drapssaken


En 31-årig mann ble funnet drept i en bolig i Asker søndag 22. januar. Til sammen er syv personer pågrepet i saken. De er siktet for drap, grov kroppsskade og trusler.
En 31-årig mann ble funnet drept i en bolig i Asker søndag 22. januar.
Til sammen er syv personer pågrepet i saken. De er siktet for drap,
grov kroppsskade og trusler.

Søndag 22. januar ble en 31-årig mann funnet drept i et hus i Asker. Fra før er to menn siktet for drapet, tre menn er siktet for grov kroppsskade og i tillegg ble en mann i midten av 20-årene pågrepet og siktet for trusler forrige søndag.


Torsdag ble en ny mann pågrepet i saken. På kvelden ble 29-åringen siktet for trusler i samme sak. Nettavisen kjenner til at mannen skal ha vært på avdødes bolig samme dags som han ble funnet drept. Nettavisen har også fått opplyst at 29-åringen skal ha truet den avdøde 31-åringen på stedet.



- Samarbeider med politiet

Lørdag besluttet Oslo tingrett å varetektsfengsle ham i to uker i full isolasjon. Mannen nekter straffskyld.
- Min klient er pågrepet, men er ikke siktet for noe som har med selve dødsfallet å gjøre. Han erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen, sier mannens forsvarer Erling Mehus til Nettavisen.
- Han er klar på at han ikke har truet noen, men er pågrepet fordi politiet er av en annen oppfatning. Han samarbeider hundre prosent med politiet slik at de kan komme til bunns i saken.


Les også: Tre personer pågrepet og siktet for grov kroppsskade

MC-gjengoppgjør

Politiet jobber fortsatt med å undersøke omfanget av trusler 29-åringen, og andre, skal ha kommet med.
- Han er pågrepet for å ha fremsatt trusler mot avdøde. Hvilke kanaler det er skjedd er noe vi etterforsker, sier politiadvokat i Oslo politidistrikt Jens Johannes Andenæs til Nettavisen.


Norge - NRK.

Comments