Brian Sandberg springer ud med drømme som Pædagog

Kan man ikke fortsætte som det ene, så kan man altid begynde med noget andet. Ekstra Bladet bringer i dag historien om den tidl. HA og Bandidos-rocker Brian Sandberg, som nu overvejer at indgå i det officielle exit-program - "en vej ud".

Brian Sandberg skriver selv på sin Facebook-væg tidligere i dag, at han gerne vil arbejde med utilpasset unge, og han er selvskrevet som Pædagog og ikke behøver nogen uddannelse for dette, for han er udlært på gaden og i følge sig selv - THE REAL DEAL, og må derved så også være som skræddersyet til sådan et job. Udover det har Brian Sandberg så ikke meget tilovers for alle andre, som hjælper personer ud af miljøet, for i følge Brian Sandberg er disse aktører bare nogle plattenslagere.

Ingen tvivl om, at Brian Sandberg ser sig selv som var han en "Guru", men faktum er, at der må så være tale om det så er i hans eget univers. Et ego så stort, at han må slæbe det efter sig. Fra sit skifte fra HA til Bandidos, der udtalte han til pressen, at man kunne sammenligne det med, at Ronaldo skiftede fra Real Madrid til Barcelona. Storhedsvanvid? Ja - Ydmyghed? Nej!

Brian Sandberg er ikke bleg for at svine andre til, men hader selv at få kritik. Ikke bleg for at svine andre til på sin Facebook-væg, men får han svar fra sine følgere, som ikke behager, så bliver de enten fjernet eller blokeret fra hans side, for som han så tit siger, det er min væg!

Men i dag er det så interessen for at hjælpe utilpasset unge på rette vej. Det er faktisk meget smukt, og selvfølgelig vil Brian Sandberg da nok være en god inspiration for mange, men spørgsmålet er så?

Hvad nu, hvis en af de nye MC Klubber som f.eks. No Surrender eller Gremiums eventuelt tilbød Brian Sandberg Full Patch med en central rolle, ville han så også hellere være Pædagog og hjælpe utilpasset unge, fremfor at rekruttere selvsamme utilpasset unge?

Tanker er nu en gang toldfrie, og tak for det SKAT :-)

CB - MC Gjengkriminalitet

Comments